Ethereum Kokemuksia

Oletko harkinnut ethereiden hankkimista itsellesi, mutta epäröit vielä? Ei hätää, sillä moni muu tuntee myös kryptovaluuttoja kohtaan epäröintiä. Tärkeintä kryptovaluutan hankkimisessa on se, että tutustuu rauhassa ensin kryptovaluutan ominaisuuksiin, ja lukee ethereum kokemuksia. Tässä artikkelissa me kerromme sinulle omat kokemuksemme ethereumin hankkimisesta, jotta saisit vähän selvyyttä siihen, mistä tätä valuuttaa kannattaa hankkia, ja mitä muuta sinun tulee huomioida ennen sijoituksen tekemistä. Kerromme myös muiden käyttäjien kokemuksia kuulemamme perustella, sillä yksittäiset kokemukset eivät ole yhtä kattavia.

Millaisia ethereum kokemuksia meillä on?

Monien käyttäjien ether kokemuksia vertailemalla voi tehdä omat johtopäätöksensä siitä, millainen valuutta oikein on kyseessä. Meille valuutan hankkiminen kävi helposti suomalaisen sivuston Coinmotionin välityksellä. Sivustolle kirjautuminen oli helppoa, eikä tarvinnut juurikaan sen enempää rakettitiedettä osakseen.

Omalle tilille tuli tallettaa rahaa euroilla, ja tämän jälkeen pääsi hankkimaan valuuttaa haluamallaan summalla. Sivusto ilmoitti selkeästi kunkin valuutan kurssit, mikä teki niiden seuraamisesta helppoa. Moni asia kuitenkin epäilytti valuutan hankintahetkellä, sillä olisimme kaivanneet lisää infoa siitä, kannattaako valuuttaan todella sijoittaa.

Vaikka siihen kysymykseen ei olekaan koskaan selvää vastausta, saattaa moni muukin kaivata neuvoja siihen, kuinka paljon valuuttaa kannattaa hankkia vai kannattaako sitä hankkia ollenkaan. Tässä kohden piti vain luottaa selvästi omaan vaistoon ja laskelmiin.

Kokemuksia kryptoboteista

Moni kaupankäyntisivusto netissä tarjoaa myös kryptobotteja helpottamaan kaupankäyntiä. Nämä kryptobotit ostavat puolestasi virtuaalivaluuttaa silloin kun sen arvo on alhaisemmillaan ja myyvät juuri sopivalla hetkellä. Olemme kuulleet tämän botin käyttämisestä jonkin verran positiivisia uutisia. Moni on onnistunut saamaan botin avulla muutamien eurojen voittoja.

Kryptobotti ei välttämättä kuitenkaan odota tarpeeksi kauan, jotta sijoituksesi toisi kunnolla rahaa, vaan se reagoi kurssin muutoksiin melko nopeasti. Lisäksi moni käyttäjä on ollut sitä mieltä, että botti on vain laiskoille sijoittajille tehty apuväline, ja sen käyttö poistaa kaiken jännityksen kryptomarkkinoilta. On nimittäin huomattavasti mielenkiintoisempaa seurata itse, mihin suuntaan ethereum kurssi näyttää menevän, ja tehdä omat päätökset siltä pohjalta. Näin päätökset eivät myöskään ole hätiköityjä, vaan tarkkaan mietittyjä.